Wat is EquiManager?

EquiManager is een software pakket voor maneges.

Via EquiManager is er mogelijkheid om u en uw gezin makkelijk in te schrijven voor evenementen, kampen, lessen en wedstrijden.

Om u in te kunnen schrijven via EquiManager, moet u eerst een EquiManager account hebben.

Met uw EquiManager account, kunt u op alle installaties van de maneges inloggen.

Dit wilt zeggen dat u afspraken kan maken bij alle maneges die ingeschreven staan bij EquiManager.

1. surf naar https://www.equimanager.com.

2. Inloggen en registreren doe je door rechts boven op inloggen te klikken.

3. Klik op Registreer nu en accepteer de gebruiksvoorwaarden.

4. Vul de gevraagde gegevens in.