Wat is EquiManager?

EquiManager is een software pakket voor maneges.

Via EquiManager is er mogelijkheid om u en uw gezin makkelijk in te schrijven voor evenementen, kampen, lessen en wedstrijden.

Om u in te kunnen schrijven via EquiManager, moet u eerst een EquiManager account hebben.

Met uw EquiManager account, kunt u op alle installaties van de maneges inloggen.

Dit wilt zeggen dat u afspraken kan maken bij alle maneges die ingeschreven staan bij EquiManager.

1. surf naar https://www.equimanager.com.

2. Inloggen en registreren doe je door rechts boven op inloggen te klikken.

3. Klik op Registreer nu en accepteer de gebruiksvoorwaarden.

4. Vul de gevraagde gegevens in.

5. Klik op volgende om uw accountgegevens te bevestigen.

6. Je account is nu gemaakt, ga naar uw E-mail om uw account te bevestigen.

Wanneer je inlogt kom je in