Wat kan ik doen in Accountbeheer?

Bij het onderdeel instellingen ziet u een rubriek genaamd Accountbeheer.

Het is de bedoeling uw account hier wordt aangepast zodat het uw profiel perfect past.

In dit artikel vindt u uitleg terug over de verschillende opties mogelijk in dit venster.

Er zijn 3 verschillende punten die besproken zullen worden: "Mijn paarden","Mijn gezin","Mijn profiel".

Indien u informatie zoekt over alle opties die mogelijk zijn wanneer u verbonden bent met een manege, klik hier.

1. Mijn paarden geeft u de kans om uw paarden toe te voegen aan uw account.

Tijdens het reserveren van een les waar een eigen paard is vereist, weet de manege welk paard er komt.

Vul de vereiste gegevens in om uw paard toe te voegen.

2.  Mijn gezin, hier kunt u de leden van uw gezin beheren.

Klik op toevoegen om een gezinslid toe te voegen

Vul de vereiste gegevens in en klik op toevoegen om je gezinslid toe te voegen.

3. Mijn profiel hier kan u uw contactgegevens aanpassen zodat indien er problemen zijn, we u kunnen contacteren.

Verder nog is deze info vereist om lidmaatschap online te kunnen kopen.

Nadat u deze informatie hebt ingevuld kan u in de winkel lidmaatschap kopen.

Indien u het vakje Nieuwsbrief aanvinkt, blijft u op de hoogte van de laatste aanpassingen van EquiManager, via E-mail.