Hoe koop ik een lesticket via de winkel?

Tickets kunnen op 2 verschillende manieren worden aangekocht.

1. Door via de Winkel een aantal tickets te selecteren en te betalen.

Dit zijn tickets ingesteld door de manege zelf, deze kunnen dus variëren in prijs.

Ook betalingswijzes kunnen variëren aangezien dit voor elke manege verschillend kan zijn.

Selecteer de hoeveelheid tickets dat u wilt aankopen. Deze hoeven niet direct gebruikt te worden.

Elk ticket heeft zijn eigen doel en les. Voor meer info hierover, contacteer uw manege.

2. Tijdens het inschrijven in lessen.

Kan u een ticket selecteren waarmee je de les kan mee volgen.

Daarna kan u via de winkelwagen uw betaling afronden.

Nadat u geklikt heeft op inschrijven krijgt u het volgende scherm

Hier ziet u het bestellingsvenster van de les. Selecteer het ticket dat bij u past.

Indien u nog geen ticket hebt, kan deze aangekocht worden door op kopen te klikken.

Deze optie is enkel beschikbaar indien u nog geen ticket hebt.

Indien u wel een ticket hebt, wordt deze automatisch in gebruik gesteld.

Uw lijst met tickets kan u altijd terugvinden op Account > Tegoeden. en rechts op het scherm lessen.