Wat zijn evenementen?

In dit onderdeel van Equimanager kan u de verschillende festiviteiten zien dat de manege organiseert, zien.

Om tickets te kopen van een evenement, klik je op detailsOp dit scherm ziet u onder tickets, de verschillende tickets en tarieven en rechts de info over het evenement zelf.

Tickets kunnen variëren van prijs bij aankoop van verschillende hoeveelheden.

Bij het klikken op toevoegen, worden de tickets aan je winkelwagen toegevoegd.