Wat zijn wedstrijden?

Wedstrijden zijn evenementen georganiseerd door de manege zelf. Deze zijn bestaande uit verschillende proeven.

Inschrijven in een proef.

In uw navigatiebalk ziet u het onderdeel wedstrijden. Wanneer u hier op, klikt krijgt u het volgende scherm.

Klik op Proeven om de verschillende onderdelen van de wedstrijd de bekijken.

Klik vervolgens op de inschrijvingsknop van de proef waarin u zich wilt inschrijven.

Kies hoeveel tickets u wilt kopen voor deze proef.

Vul uw gegevens in en klik op bevestigen. De gevraagde gegevens kunnen variëren van proef tot proef.

Maneges selecteren zelf welke gegevens ze nodig hebben.

Wanneer u op bevestigen klikt worden uw tickets aan uw winkelwagen toegevoegd. Eens de tickets betaald zijn bent u ingeschreven voor die proef.