Hoe schrijf ik me uit een les?

Indien het ticket nog niet betaald is bent u nog niet ingeschreven.

Ga naar het onderdeel lessen. Hier ziet u een lijst met alle mogelijke inschrijvingen.

Wanneer u klikt op bekijk mijn inschrijvingen! ziet u een lijst met alle lessen waar u bent ingeschreven

Hier ziet u een overzicht met alle lessen en datums waar u bent ingeschreven.

Om u uit te schrijven, ga terug naar het overzicht met lessen en zoek de datum van de les die u wilt annuleren.

Klik op de les en klik vervolgens op mijn inschrijvingen.

Het ticket dat gebruikt werd om de les te reserveren wordt teruggegeven.

Dit ticket kan dus nog gebruikt worden om een andere les te reserveren van die manege.

Indien u deze stappen niet kan volgen, kan dit er op wijzen dat uw manege het uitschrijven van lessen niet ondersteund.

Dit kan ook zijn door dat u te laat bent om uit te schrijven. Voor meer informatie, neem contact op met uw manege.

hoe schrijf ik me uit een lessenreeks.

Wanneer u zich inschrijft in een lessenreeks, kan u zich uitschrijven via het onderdeel lessen en manueel uitschrijven zoals een les.

De tickets die gebruikt werden om u in te schrijven worden dan teruggegeven. Het kan zijn dat de lessen van uw lessenreeks zich niet bevinden in die lijst. Dan moet u de manege contacteren, dan kunnen zij u manueel uitschrijven.

hoe schrijf ik me uit een kamp

Wanneer u zich inschrijft voor een kamp komt u op een lijst. de enige manier om u uit te schrijven is de manege te contacteren.

Deze kan u dan manueel uit de lijst zetten en u een togoedbon geven ter waarde van uw ticket. De manege is dit echter niet verplicht te doen.

De contactgegevens van de manege staan onderaan uw scherm.

hoe schrijf ik me uit een wedstrijd

Net zoals een kamp komt u na het inschrijven op een deelnemers lijst. de enige manier om u uit te schrijven uit een wedstrijd is de manege te contacteren.

De manege kan u van de lijst halen en u een tegoedbon geven ter waarde van uw ticket. De manege is dit echter niet verplicht te doen.

De contactgegevens van de manege staan onderaan uw scherm.

hoe schrijf ik me uit een evenement

Na het inschrijven van een evenement bevindt u zich een deelnemers lijst. de enige manier om u uit te schrijven uit een evenement is de manege te contacteren.

De manege kan u van de lijst halen en u een tegoedbon geven ter waarde van uw ticket. De manege is dit echter niet verplicht te doen.

De contactgegevens van de manege staan onderaan uw scherm.