Hoe maak ik een ticket aan?

Wanneer je een ticket aanmaakt, kan een klant dit kopen en zo een les reserveren.

Wanneer u zich in uw BackOffice bevindt ziet u het volgende scherm, klik op evenementen.

Hier kan u al uw tickets beheren.

Klik op het groene plus-teken om een nieuw ticket aan te maken.

Wanneer al uw gegevens ingevuld zijn, klik aanmaken.

Paard verplicht zorgt er voor dat wanneer de klant dit ticket gebruikt, ze verplicht zijn hun eigen paard te gebruiken.

Enkel voor leden wilt zeggen dat enkel leden dit ticket kunnen kopen.

Nadat u op aanmaken hebt geklikt kan u een prijs toewijzen aan uw ticket.

Hier kan u de prijs instellen van uw ticket.

U ziet op bovenstaande afbeelding de verschillen in hoeveelheid, bij een hoeveelheid van 5 betaald de klant €8 per ticket.

Dit is goedkoper dan 1 ticket te kopen want indien de klant 1 ticket koopt betaald hij/zij €10 per ticket.