Wat zijn sponsors

In dit onderdeel van EquiManager kan u een lijst bijhouden met eventuele sponsors.

deze lijst kan dan veranderd worden naar ene slideshow die makkelijk vertoonbaar is tijdens evenementen.

In het volgende scherm zie u uw lijst met sponsors.

Wanneer u klikt op Toevoegen kan u een nieuw profiel aanmaken voor uw sponsor.

In dit scherm kan u het profiel van uw sponsor invullen.

Dit samen met de hoeveelheid seconden dat het logo of de afbeelding van de sponsor op het scherm komt

Om de display met uw sponsors weer te geven verwijder /backoffice uit uw url.