Hoe maak je een evenement aan?

Hier vindt u informatie over het maken en beheren van een evenement.

In uw overzicht klikt u op evenementen.

Vervolgens klikt u nogmaals op evenementen.

Klik op Aanmaken om een nieuw evenement aan te maken.

Hier kan u de gegevens van uw evenement invullen.

Later kan u de gegevens van uw evenement aanpassen door op het gele notitie-teken te klikken rechts in uw lijst met evenementen.

Wanneer u uw evenement aangemaakt hebt, kan u een ticket toevoegen zodat klanten zich kunnen inschrijven.

Dit doet u door ten eerste op Beheren te klikken.

U komt op het volgende scherm.

Hier kan u uw Deelnemers beheren en tickets toevoegen verder nog kan u hier ook een lijst weervinden met informatie over uw evenement.

Om te zorgen dat mensen zich kunnen inschrijven, klik op het groene plus-teken bij tickets om een ticket toe te voegen.

Om mensen handmatig toe te voegen klik op het groene plus-teken bij deelnemers.

Wanneer u een ticket toevoegt komt u op het volgende scherm. Dit is informatie over het ticket zelf.

Verder nog kan u het maximum aantal tickets instellen, indien een eigen paard verplicht is of dat enkel leden dit ticket mogen kopen.

In uw lijst met tickets ziet u dan uw nieuw ticket verschijnen.

Klik op het groene euro-teken om een prijs aan dit ticket toe te kennen.

Let op: het moment dat een klant een ticket koopt kan u het evenement niet meer verwijderen, dan staat het op geannuleerd.

U komt dan op het volgende scherm.

Hier kan u een prijs ingeven aan het aantal tickets dat wordt verkocht.

Verder nog kan u ook de groep deelnemers aanpassen. Dit wilt zeggen dat enkel deelnemers die lid zijn van een bepaalde groep dit ticket kunnen kopen.

Indien u nog geen groepen hebt aangemaakt, klik hier.

Voor 1 ticket wordt dus €10 euro betaald met 21% btw inclusief.

U kan bijvoorbeeld instellen dat bij 10 tickets de prijs per ticket lager is.

U ziet nu dat uw ticket is aangemaakt wanneer deze zich in de lijst onderaan in het prijszetting venter bevindt.

De 2 groene pijltjes rechts van dit scherm zijn bedoeld om de hiërarchie van uw tickets in te stellen.

Het is aangeraden de grootste hoeveelheid tickets bovenaan te zetten. Zo kan uw klant het meeste voordeel halen uit uw aanbiedingen.

Bijvoorbeeld, een klant koopt 10 tickets. Het systeem zal dan eerst kijken of er een speciale aanbieding is voor 10 tickets of lager. Indien dit niet het geval is zal de klant 10 maal 1 ticket kopen.