Hoe beheer ik de deelnemers van een evenement?

In dit artikel ziet u wat u allemaal kan doen met de instellingen van een evenement en het beheer van deelnemers

Om te beginnen, zorg er voor dat u in het onderdeel evenementen bent. Ook kan u links in de navigatiebalk evenementen zoeken.

Klik op Beheren om de details van uw evenement te zien en lijst met deelnemers.

Hier ziet u uw lijst met deelnemers samen met drie opties.

Indien u een ticket wilt annuleren selecteer het ticket en klikt u op annuleren.

Dit zorgt er voor dat het ticket ongeldig wordt verklaard.

Indien u een ticket wilt terugbetalen, selecteer dan de deelnemer dat u wilt terugbetalen en klik vervolgens op refund.

Wanneer u dit doet krijgt de persoon het geld van zijn gekocht ticket terug.

Deze vergoeding kan enkel worden gebruikt in uw manege.

Wanneer u een ticket activeert, wilt dit zeggen dat de persoon het ticket gebruikt heeft. Tickets activeren voorkomt het dubbel gebruik van een ticket.