Hoe maak ik een groep aan?

Een groep aanmaken brengt veel voordelen met zich mee.

U kan uw klanten verdelen in verschillende categorieën.

Door dit te doen kan u tickets aanpassen zodat enkel bepaalde groepen deze kunnen kopen.

In uw overzicht klik op Klanten. Hier ziet u alle onderdelen die de concept Klanten bevat. Klik vervolgens op contactgroepen.

Op dit scherm ziet u een overzicht van alle groepen die u momenteel hebt.

Klik op het rode kruisje om een groep te verwijderen

Klik op het oranje notitieboekje om uw groepen aan te passen.

Om een groep aan te maken, klik op toevoegen.

Dan krijgt u het volgende scherm.

Hier kan u een naam geven aan de groep en eventueel integreren in Mailchimp

Dit wilt zeggen dat u de gebruikers die in die groep zitten makkelijk kan contacteren via mail, indien ze dit zelf willen.

Om te zien hoe je klanten aan een groep kan toewijzen,.