Wat zijn abonnementen

Abonnementen als onderdeel van EquiManager, is een gebruiksmiddel om vaste kosten op te slaan.

Indien een klant bijvoorbeeld bij u een paard stalt kan u die kosten via EquiManager makkelijk beheren.

Voor u een abonnement kan maken voor een klant, moet deze klant eerst zijn factuur gegevens ingevuld hebben. Klik hier.

In uw overzicht, klik op verkoop. Vervolgens ziet u dan links in de navigatiebalk abonnementen.

Hier ziet u al uw huidige abonnementen. Klik op aanmaken, om een nieuw abonnement toe te voegen.

U komt dan op het volgende scherm, hier vult u alle gegevens in van uw abonnement en de klant.

Indien u uw abonnement wilt verwijderen of wijzigen, klik op de details van dat abonnement.

Dan komt u op het overzicht van uw abonnement.

Klik op het grijze pijltje en klik vervolgens op verwijderen of wijzigen.