Hoe beheer ik mijn wedstrijd

Nadat u een wedstrijd en onderlinge proeven hebt gemaakt, kunnen klanten zich inschrijven.

In dit artikel ziet u hoe u uw proeven kan beheren en wat u allemaal kan doen met deze feature van EquiManager.

In uw overzicht klikt u op evenementen. Links in uw navigatiebalk ziet u wedstrijden.

Klik op beheren bij de wedstrijd dat u wenst te beheren.

Hier ziet u een overzicht van alle proeven van uw wedstrijd. klik op beheren bij de proef dat u wilt beheren.

In uw deelnemers ziet u alle klanten die zich ingeschreven hebben voor deze proef.

Indien u wenst een klant manueel in te voegen, kan u dit doen door op het groene plusteken te klikken.

Verder nog kan u ook de inschrijvingen aanpassen door op het oranje notitieboekje te klikken.

In uw startlijst ziet u 2 opties om uw startlijsten aan te passen.

Uw startlijst kan u blijven aanpassen tot dat de proef gestart is.

1.Genereren zorgt ervoor dat uw startlijsten willekeurig worden gemaakt.

klanten die een startnummer verkiezen worden zo dicht mogelijk bij dit nummer geplaatst.

2.Herberekenen, indien een deelnemer niet meer meedoet en zijn ticket is geannuleerd.

Verder nog ziet u print juryblad. De jury kan op dit formulier dan makkelijk de startlijst zien en de score van de deelnemers invullen.

verdere informatie over alles omtrent jury vindt u onderaan dit artikel.

Wanneer u op publiceren klikt kunnen uw klanten de startlijsten zien.

In de ranking ziet u de tijdelijke stand van uw proef. Klik op genereren om de ranking opnieuw te berekenen.

Dan wordt er een nieuwe ranking berekend met de laatste cijfers.

In de instellingen ziet u alles omtrent tickets.

Hier kan u een prijs toewijzen aan een ticket, een ticket aanmaken en een ticket wijzigen.

Om tijdens een proef makkelijk punten te geven vindt u in uw overzicht met proeven de optie jury terug.

Wanneer u op jury klikt, krijgt u het volgende scherm.

Hier wordt de startlijst weergegeven met invulvakjes zodat de jury makkelijk punten kan geven.