Hoe beheer ik mijn paarden

Dankzij EquiManager is het beheren van paarden veel makkelijker.

Dit geldt zowel als op administratief vlak als op de verzorging.

Ook is de eigenaar van het paard altijd op de hoogte van de activiteiten van zijn paard

In dit artikel ziet u:

1.Het aanmaken van taaktypes

2. Hoe u kosten/taken aan een paard toevoegt

3.Hoe u werkt met de online agenda

4. Hoe u documenten van het paard kan uploaden

5.kosten aanrekenen aan de eigenaar

6.Hoe u de gegevens van het paard kan beheren.

1.Het aanmaken van taaktypes.

Door het aanmaken van taaktypes kan u een taak aan een paard toewijzen. Verdere informatie hierover vindt u bij puntje 2.

Ga vanuit uw overzicht naar paarden, daarna kan u links in de navigatiebalk taaktypes vinden.

Klik op toevoegen om een taaktype aan te maken.

U komt op het volgende scherm. Hier kan u alle gegevens van uw taaktype invullen. Indien u geavanceerde opties wilt zien, klik op het grijze oog.

Wanneer u klikt op aanmaken, is uw taaktype afgerond. Nu kan u deze taak aan een paard geven.

Indien u een herhaling hebt ingevoerd wordt deze taak automatisch opnieuw in uw agenda herplaatst wanneer u deze voor het eerst invoert.

Om de volgende onderdelen te kunnen volgen, ga in uw overzicht naar het onderdeel paarden.

Daaronder ziet u links in de navigatiebalk paarden.

2. Hoe u kosten/taken aan een paard toevoegt

U kan een kost/taak toewijzen aan 1 paard of meerderde te selecteren door bij elk in hun rij aan te klikken.

Een taak toewijzen.
Een kost toewijzen.

Wanneer een taak of kost is toegewezen aan uw paard, kan u deze terugvinden in de agenda van dit paard.

Kost kan u ook terugvinden in het tabblad kosten.

3.Hoe werkt de agenda van uw paard

Klik in uw overzicht met paarden op details van het paard waarvan u de agenda wilt zien.

1. Om een taak aan te maken die zich niet in uw vaak gebruikte taken bevindt klikt u op taak aanmaken.

2. De taken die u bij het maken hebt ingesteld als vaak gebruikt, staan hier ter beschikking om makkelijk in uw agenda te slepen.

Informatie over de instellingen van uw taaktypes vindt u bovenaan dit artikel.

Om een taak te verwijderen, klik op de dag van de taak en klik vervolgens op verwijderen.

Wanneer u op verwijderen klikt is de taak weg.

4. Hoe u documenten van het paard kan uploaden

Ga naar de details van uw paard waarvan u documenten wilt uploaden.

Klik vervolgens op het tabblad documenten.

Om een document toe te voegen, klik op bestand kiezen

Kies daarna een document(dit kan ook een foto van een document zijn) van uw paard en klik op open.

U kan deze documenten altijd verwijderen of downloaden.

5.kosten aanrekenen aan de eigenaar

Ga naar het tabblad kosten in de details van het paard.

Hier ziet u alle kosten die een bepaald paard heeft.

U kan een kost ook manueel toevoegen zonder dat dit te maken heeft met een type activiteit.

Deze kosten kan u makkelijk vereffenen door op factuur maken te klikken.

Dan worden alle kosten waar nog geen factuur van gemaakt is toegevoegd aan een factuur.

6.Hoe u de gegevens van het paard kan beheren

Ga naar het tabblad gegevens.

Hier kan u makkelijk de gegevens van een paard bekijken en wijzigen.

Klik op wijzigen om gegevens aan te passen. Klik vervolgens op opslaan om uw wijzigen te bevestigen.