Update 1.18 is een eerste stap naar een Mobile App.

We zijn module per module aan het herzien en aan optimaliseren.

Komende maand zullen we de facturatiemodule volledig herzien.

Dus wat is er veranderd?

Paardenmodule

De gehele paardenmodule is vernieuwd en geoptimaliseerd.

Alles zou een heel stuk sneller moeten gaan en de lay-out is ook aangepast voor een eenvoudiger gebruik (op uw smartphone).

We hebben ook 2 extra velden bij paarden. (UELN & Chipnummer)

We hebben ook een nieuw rapport, zodat je gemakkelijk een lijst van nog uit te voeren taken kan opvragen van een bepaalde taak.

Zo kan je een lijst trekken van bv alle paarden die op de lijst van de hoefsmid staan.

Boekingen

- Onbetaalde boekingen staan nu in het oranje

- Zomertijd bugfix

Facturatie

We hebben de facturatie geoptimaliseerd, ze worden sneller gegenereerd.

En we hebben ook een nieuwe factuur layout! Deze kan je selecteren onder uw bedrijfsgegevens (Template: PDF v2)

Als je facturen maakt vanuit klantenoverzicht --> Dropdown --> Factureren zullen deze gegroepeerd zijn per paard.

Lessen

Je kan nu een lesticket teruggeven, zodat ze op een later tijdstip kunnen gebruikt worden