Wat kan je doen met je klantengegevens?

Een handige feature in EquiManager is dat je uw klantengegevens makkelijk kan beheren.

Deze worden automatisch ingevuld wanneer een klant uw instelling bezoekt.

Deze kan u aanpassen indien nodig.

Ga onder klanten naar de onderverdeling klanten.
Klik op het vergrootglas om de details van een klant te zien.Op de homepagina van de klant kan je zien hoeveel die klant nog moet betalen, hoeveel hij al betaald heeft en hoeveel bestellingen hij plaatst.


Hier kan u ook een tag toevoegen aan een klant. Indien u nog geen tags hebt of wilt weten wat een tag is, klik hier.In het tabblad Contacten ziet u alle gezinsleden van uw klant die ook ingeschreven staan in "Mijn gezin" op EquiManager.

Hier kan u ook aan uw klant een groep toewijzen door uw klant te selecteren en links boven de balk te gebruiken om een groep te kiezen.

Indien u meer info over groepen wilt, klik hier.
In het tabblad Balans ziet u alle tickets die het account huidig in bezit heeft. Dit zijn tickets die nog steeds geldig zijn.

Verder nog kan u door op toevoegen te klikken, manueel tickets geven.
In het tabblad Abonnementen ziet u de abonnementen die uw klant heeft, abonnementen kan u toevoegen en verwijderen onder verkoop > abonnementen

Voor meer informatie, klik hier.


 

In het tabblad Bestellingen ziet u alle transacties die gebeurd zijn omtrent deze klant. verder nog ziet u de status van de betaling.


Besteld wilt zeggen dat de klant het nog niet betaald heeft. rechts ziet u dan ook een optie €Betaald daar kan u ingeven dat de klant betaald heeft.

Manueel wilt zeggen dat u of iemand van uw organisatie dit ticket manueel heeft toegevoegd.

Terugbetaling wilt zeggen dat u het ticket van die klant heeft terugbetaald. Het geld staat dan op het account van die gebruiker en kan enkel gebruikt worden om tickets te kopen in uw manege.

In het tabblad Facturen vindt u alle facturen van die klant terug. 

U kan ook de facturen nogmaals afdrukken of bekijken door op de details te klikken.Betaald wilt simpelweg weergeven dat de factuur betaald is.

Aangemaakt wilt zeggen dat de factuur is gemaakt maar nog niet betaald.
In uw logs ziet u wat er met het account is gebeurd.