Hoe word ik lid van een manege

Wanneer u wilt gebruikt maken van de voordelen die enkel voor leden van een manege zijn, kan u ook online lid worden.

Voor u deze stappen kan uitvoeren is het vereist een volledig profiel te hebben.

Zo kan de manege zien wie er lid is. Indien u wilt zien hoe u uw profiel kan vervolledigen klik hier.

Om te beginnen, ga naar de winkel, hier ziet u alle lestickets en onder de lestickets ziet u de lidmaatschappen.

Selecteer hoeveel lidmaatschappen u wilt aankopen. één lidmaatschap is enkel geldig voor één persoon.

Wanneer u op Toevoegen klikt. krijgt u het volgende scherm.

Hier selecteert u voor welke persoon u dit lidmaatschap koopt.

Na het bevestigen komt deze bestelling zoals alle andere bestellingen in uw winkelwagentje.