Hoe maak ik een wedstrijd

Dankzij EquiManager is het organiseren van een wedstrijd veel makkelijker.

Klanten kunnen zich online inschrijven, startlijsten worden online gemaakt en de uitslagen worden ook berekend.

Om meer informatie te zien over hoe u een wedstrijd moet beheren, klik hier.

In uw overzicht, klik op evenementen om dan links in uw navigatiebalk wedstrijden te zien.

Hier ziet u een overzichmet alle wedstrijden die uw manege organiseert.

Om een wedstrijd te organiseren klik op aanmaken.

Vervolgens ziet u een lijst waar u informatie kan ingeven over uw wedstrijd.

Klik op aanmaken onderaan dit venster om uw wedstrijd aan te maken.

Nu uw wedstrijd gemaakt is kan u proeven toevoegen.

Dit kan u doen door op beheren te klikken in uw overzicht.

Hier ziet u een overzicht met uw proeven.

Om een proef aan te maken, klik op aanmaken.

Daarna komt u terug op een formulier waar u gegevens over de proef kan invullen.

Wanneer deze zijn ingevuld, klik op aanmaken.

Nu de proef is aangemaakt kan u een ticket maken om uw klanten de kans te geven zich in te schrijven.

Dit doet u door op beheer te klikken in uw overzicht met proeven.

In het volgende scherm kan u uw proef beheren, verder nog ziet u hier ook informatie over de proef, deelnemers, startlijst, ranking, tickets en de logs.

Om een ticket toe te voegen, ga naar instellingen.

Hier kan u al uw tickets zien die uw klanten kunnen kopen om deel te nemen aan de proef.

Klik op het groene plusteken om een ticket aan te maken. Dit zijn tickets enkel geldig voor deze proef van deze wedstrijd.

Buiten de wedstrijd zijn deze tickets niet geldig.

Hier kan u enkel de gegevens invullen van het ticket.

Om een prijs toe te kennen aan uw ticket kan u dit doen door op het groene Euro teken te klikken.

Vanaf dat u een prijs hebt ingesteld kunnen klanten zich inschrijven.