Hoe maak in een lestype aan

Voor u een les kan aanmaken, heeft u een lestype nodig.

In dit artikel ziet u hoe dit moet.

Het grote voordeel hiervan is dat u een sjabloon hebt van elke les.

Zo kan u gemakkelijk lessen aanmaken.

Om te beginnen, zorg er voor dat u in het onderdeel evenementen bent. Ook kan u links in de navigatiebalk lestypes zoeken.

Klik op aanmaken om een nieuw lestype toe te voegen.

Vervolgens krijgt u dit scherm. hier kan u alle info van uw type les invullen.

Klik op aanmaken wanneer u alle gegevens hebt ingevuld.

Dit kan later nog aangepast worden door op de oranje knop te klikken.

Om Verder te gaan met uw lestype te maken klik op Instellingen.

Hier kan u de toegelaten tickets selecteren waarmee de klant een plaats kan reserveren in uw les.

Heeft u nog geen tickets? Zie hier hoe u tickets maakt.

Verder nog ziet u ook wanneer er lessen zijn van dit type.

Het is ook zeer belangrijk om een planning in te vullen.

Zo kan u makkelijk uw lessen genereren.

Dit kan u doen door bij planning op het groene plus-teken te klikken.

Je kan hier ook de standaard piste en medewerker kiezen, die toegewezen word bij het genereren.

Om te zien hoe u een les genereert, klik hier.

Om te zien hoe u een les aanmaakt, klik hier.