Maneges bezoeken

Voor er mogelijkheid is om u in te schrijven voor lessen, wedstrijden, kampen of evenementen, moet u eerst de Manege selecteren waar u uw bestelling wilt plaatsen.

Door te verbinden met een Manege kan u de verschillende lessen en wedstrijden zien die de manege te bieden heeft.

1. Een manege opzoeken.

Dit doet u in het stukje Manege links in de balk.

Indien u al bent verbonden bent met een manege, is dit is terug te vinden onder Mijn account> Accountbeheer

Door hier op te klikken krijgt u een lijst met Maneges die met EquiManager werken.

Klik op Naar installatie om de EquiManagerinstallatie van de manege te bezoeken.

Hier ziet u een heleboel nieuwe opties in uw navigatiebalk.

1.Winkel

2.Evenementen

3.Lessen

4.Lessenreeksen

5.Kampen

6.Wedstrijden

7.Mijn account